Ahad, 7 Ogos 2011

.:3D on Wii:.

Assalamualaikum, sapa kat sini kaki game cepat klik nuffnang ok kali ni ANA nak kongsi video yang ANA jumpa masa ngah men bowling longkang tadi.Melalui video ini sesiapa yang suka men game nintendo Wii pasti akan melompat keriangan kerana ianya akan memberikan mereka suatu kepuasan tak kala bermain game yang dia orang suka ok. jom usha..Video ni di post pada akhir tahun 2007 kalau korang tengok kat youtube dia punya view dah sampai 9 juta beb.


""Cintai Allah Cintai Rasulullah""

nota kecik::dari dulu lagi teringin nak men PS3 

Tiada ulasan: