Jumaat, 26 Ogos 2011

.:Balik Kampung Animasi Stop Motion:.



Setelah bertungkus lumus maka dengan ini ANA mempersembahkan kepada ente sebuah animasi stop motion dengan bantun daripada Allah yang mengurniakan akal fikiran kepada ANA. Alhamdulilah siap la stop motion 100% daripada ANA tidak termasuk watak dalam video ini.

Dikesempatan ini juga ANA nak memohon maaf kepada ente sekalian yang sudi membaca di blog ANA, jika ada kesalahan dalam menaip entry atau kekasaran bahasa yang digunakan dalam entry-entry yang lepas. Salam Aidilfitri ANA ucapkan, ampun maaf dipinta.

Video ini ANA tujukan khas kepada pembaca sekalian diharapkan ente tidak jemu untuk singgah nak mengutip ilmu yang tidak seberapa ANA titipkan untuk ente..



:::*Selamat Hari Raya*:::

""Cintai Allah Cintai Rasulullah""

8 ulasan:

muhamadsufian89 berkata...

wah hebat2. kreatif la. hehe

Fz27 berkata...

@muhamadsufian89 syukran.. semangat raya ni tu yang buat gak tu... hihihi

SuzaDin berkata...

comel2 ... selamat hari raya awk ! nk pasang meriam kt sini hehe

Elie Lily berkata...

selamat hari raya! pandu cermat , jiwa selamat! ;)

Fz27 berkata...

@SuzaDinselamat hari raya... hehe...

Fz27 berkata...

@Elie Lilyselamat hari raya juga...

liya alia berkata...

buat sendiri ka nih ?? wah pandainyerrrrrr

Fz27 berkata...

@liya alia tak pandai mana la klu dah pandai mesti la guna flash dan sewaktu dgnnya.. hehe.. ini wat stop motion ja