Selasa, 1 November 2011

.:Islam Di Hina:.


cara:
1) buka Google Translate
2) pilih untuk terjemahan 'English' to 'Malay'
3) masukan perkataan 'myQuran' lihat terjemahannya apa?
4) cuba pilih perkataan lain.. contoh.. mySelipar / myBaju / myCar atau sebagainya...
ia tak dapat diterjemahkan dari 'English' to 'Malay' 
Jika di CapsLock (Huruf Besar) Perkataan "MYQURAN" Akan Keluar Juga Perkataan "syaithan"..
Mohon Semua Offensive Juga Ya.. Terima Kasih..


Adakah ia suatu kebetulan atau kesilapan?

"kat translation tu ada tanda rate the translation..cukup 1000 org report offensive nanti dia buang"

TOLONG RATE OFFENSIVE PERKATAAN INI!

cara:
1) pergi ke tanda ✔ di hujung terjemahan, klik
2) menu akan terpapar. klik OFFENSIVE

semoga usaha yg tak seberapa ini membantu menyelamatkan Islam dari terus dihina. amiin...
tolong sebarkan. sekian, syukran
-------
Semakin hari umat Islam di hina namun sejauh mana kita cintakan Islam adakah sekadar pergi HIMPUN atau sekadar memakai baju I Luv Islam. Sedarlah wahai umat Islam kita sebenarnya telah hanyut dengan corak permainan mereka yang sememangnya benci dengan Islam. Mereka tidak akan berasa puas selagi mana kita tidak akan mengikut kehenda mereka.

Mereka tidak akan membiarkan kita ikut cara hidup mereka kerana sebenarnya cara hidup mereka jauh lebih baik dari cara hidup kita. Mereka mahu kita semua ikut cara permainan yang telah mereka atur kan untuk menjahanamkan umat Islam.

"AllahuAkbar!!!!!

""Cintai Allah Cintai Rasulullah""
nota kecik:: ANA tak beli KFC dan McD serta seangkatan dengan nya..... :)

15 ulasan:

Hafiz Dno berkata...

sudah buat
thanks sebarkan

Fazri berkata...

Sungguh terlalu.. apa yang diinginkan oleh orang-orang non muslim..??

SeseDaP RaSa berkata...

Kat tempat saya ada seorang manager bkan islam selalu mainkan hal2 mengenai islam.Last skali sy amik kputusan untuk berhenti keja.Itulah padahnya apabila terlalu bg muka pada org bukan islam di malaysia nie.

Mira Marcello berkata...

dah buat ^_^

ain dzaya berkata...

thanks sharing!

kejahatan yahudi mmg dal lame terserlah.

Fz27 berkata...

@Hafiz Dno welcome :)

Fz27 berkata...

@Fazri mereka mahu kita ikut permainan mereka

Fz27 berkata...

@SeseDaP RaSa jangan terlalu ikutkan emosi,jika kita berdepan dengan mereka kita perlu ingat mereka menentang perkara yang mereka tidak tahu jadi menjadi kewajipan kita untuk memberi tahu :)

Fz27 berkata...

@Mira Marcello terima kasih

Fz27 berkata...

@ain dzaya betul tu..

NadyaBubble berkata...

dah buat :)
ALLAHU AKBAR !

Unknown berkata...

Emmm. macam nie pon ada kan.


#JOM JALAN2 TENGOK TUDUNG TRENDY.

karmilaillang berkata...

teruk betul la dorg ni

khairul berkata...

ini semua kerja org kafir !

Magnificent Deft ♥ berkata...

kalau copy dia jadi, kalau tulis biasa dia tak jadi pun..