Sabtu, 17 Disember 2011

.:Pelajar Tajaan Petronas Berkahwin:.

Ada apa dengan melayu?? is nothing wah wah laser nye, entry kali ni ANA nak kongsi dengan sahabat semua mengenai satu kisah yang agak panaz. citer dia bermula macam ni.

Satu pagi yang dingin usai bermain badminton yang menyaksikkan ANA berjaya mengalahkan Hafiz Kamsah dengan straigh game 21-9,21-18 kita orang lepak kat kedai mamak 25 jam ntah macam na dia dapat ilham nak letak 25 jam tu pun ANA tak pasti. Menurut member ANA yang kaya ngan mitosnya dia kata 1 jam lagi dia dapat kat demensi lain hahaha macam-macam hal.

Tengah baik-baik sembang pastu member ANA buka citer pasal satu budak ni katanya dah berkahwin, bila ANA dah berkahwin tu kira ok la kan apa nak kisah sangat berkahwin kira normal la kan bila dah berkahwin ni, tapi ya ada tapinya yang tak normal tu dia kawen ngan laki dia tu laki kawen ngan laki konfom-konfom la tak normal kan.

Bila dah dengar macam tu apa lagi masing-masing buka bluetooth la nak dapat informasi ni haha. pastu ada la lagi kita orang bercerita sampai rasa dah tak da cerita lagi nak cerita.

Balik ja dari tempat kedai mamak tu ANA buka la dashboard em memang ada blogger ngah wat citer pasal benda ni.siap ada gambar lagi tu yang tak leh blah ni. Kat sini ANA lampirkan gambar budak tu kawen ngan mat saleh kat sana nu. Yang bestnya tu family dia wat report kata dia hilang kat sana memang la betul hilang hilang dalam dunia ..... hilang dalam identiti sebagai seorang muslim.


Siap pakai baju melayu lagi tu, pada pendapat sahabat semua apa kes ni ada lagi 2,3 keping gambar tapi tak sesuai la nak upload kat blog ANA yang suci ni..Apa yang nak dibanggakan dengan Melayu itula yang ANA katakan pada mula tadi, apa yang nak dibanggakan dengan melayu jika hilang islam dari dirinya tidak ubah seperti mat saleh yang dok peluk budak ni.

ANA tak nak tulis entry pasal budak ni sahabat cari la kat pak cik google nu.

""L♥ve Allah L♥ve Rasulullah""

2 ulasan:

LiLy @ MumMyQiStInA berkata...

Apalah nak jadi..belajar tinggi2 bgini plak jadinye..sian kat Family dia..hmmm..

Fz27 berkata...

@LiLy @ MumMyQiStInA belajar tinggi2 kak tapi jahilnya bertingkat-tingkat