Ahad, 25 Disember 2011

.:The Real JawaPop:.

Dewasa kini ramai anak muda telah mula terjebak dalam dunia Kpop dahulu di kenali sebagai aisPop yang boleh dibeli di kedai Kak Minah yang berherga 20 sen satu batang, sungguh sedap hingga mengakibatkan siapa  sahaja yang membelinya tidak akan cukup dengan satu batang sahaja mesti nak beli lagi tapi akan daya mak hanya bagi 50 sen saja wat belanja sekolah, terpaksa lah pau yang member punya. sangkiu member nanti ANA belanja lempeng.

Hari yang damai sambil melayan perasaan di muka buku, sampaikan buku pon dah nampak macam muka mark zulkeberg. ok ANA daha agak mengarut sikit..

Sebenarnya ANA nak kongsi satu video yang best pada abad ini. Tak Caya?? kalau tak caya tanya ANA la, mesti ANA jawab ye da best.

SnSg-pinter ngaji

Disebabkan dia nyanyi dalam bahasa jawa (rasanya la kan) ANA terpasksa ulang beberapa kali video klip ni, ulang pon tak pa tak jemu, apa yang cuba disampaikan pesantrenPop ni dia suh kita mengaji yakni baca al-Quran jangan main judi err.. yang len tu tak berapa nak clear.. Sahabat layang la ye..

notakecik::pesantren tu kat indonesia kalau kat malaysia maca ngaji pondok la.

""L♥ve Allah L♥ve Rasulullah""

9 ulasan:

Original CikTeddy berkata...

cik mnat bhse jawo ni tp xtau..msih nk bljr..hehe

Fz27 berkata...

ok la tu.....

~cik una~ berkata...

una baru je lepas update pasal video ni. sekali.. u suh i tengok video ni plak. hik3.. ^__^

Suraya Aris berkata...

dah tengok video ni. pelik jugak bila mula-mula tengok. ni bukan k-pop. ni i-pop. hehe tapi tetap ada msg nye =)

Fz27 berkata...

@~cik una~ video ni lagi clear kot hehehe..

Fz27 berkata...

@Suraya Aris betul tu memang ada mesej nye kadang2 tgk rasa nak tergelak pon da gak... hihihi

~cik una~ berkata...

sme je pon.. :)

Fz27 berkata...

@~cik una~alo.... hihihi..

Cik Orkid berkata...

seyes xpaham. hahaks

btw bgus mesej yg nak disampaikan tu. he3