Sabtu, 12 Mei 2012

::Osaka City::

Selalu kita tengok jam yang paling canggih pon waktu dia pakai led kan, kali ni ANA nak kongsi satu jam yang amat menarik yang mengakibatkan ANA terlopong sehingga lalat pon nak masuk huh dasyat punya lopong.. ok abaikan mitos tu. baik sekarang ANA mempersembahkan water jam (ANA sendiri yang menggelarkannya water jam) dari osaka city.. benda alah ni bukan hanya menunjukkan waktu berbuka puasa malah ada juga corak batik bunga yang best dan dia tersangat lah cool....


Kat bawah ni ANA ada pakingkan beberapa gambar untuk korang yang nak tengok osaka city tu macam na rupa bentuk dia, dia ada dua gate south and north.




nota kecik:: hebat ciptaan manusia hebat lagi pencipta manusia... :)

""♥ Allah ♥ Rasulullah""

2 ulasan:

Solihin Zubir berkata...

pergh! giler cool.. camne la diorg buat tu eh..

hebat betul otak dan pemikiran diorg yg Allah kurniakan tu eh..

awesome!

Fz27 berkata...

@Solihin Zubir try gak cari teknologi tu kat pak cik google tak jumpa la plak.. tp secara teori, kita leh buat... bayangkan air terjun n kita tutup laluan n biarkan kawasan mana sahaj yang igin mengalir n asilnya tara...