Ahad, 22 Mac 2015

.:Senyum Makcik:.

Hari ni macam biasa aku dengan Zack nak p makan tempat biasa Tomborin, tapi aku suka sebut tomburino.. macam nama novel Ramlee Awang Murshid.

Malam ni aku dah plan nak makan apa iaitu Nasi Putih Telur Bistik, dah lama aku mengidam benda alah ni. Lama kot wei sebab sebelum ni dok ikat perut ja so malam ni aku nak menyempurnakan hajat aku yang dah lama aku mengidam.

Bila Zack bagi ja signal nak masuk simpang, Zack ni bagus betul nak masuk simpang dia bagi signal sampai bila nak masuk simpang umah pon dia bagi signal. Ko ada kawan macm ni? kalau ada bagus contohilah dia bagi signal masa masuk simpang sebab zaman sekarang ni banyak yang sepisis masuk simpang tapi tak bagi signal atau dalam bahasa ibunda dia isyarat nak masuk simpang, sakit hati wei. Hangpa pernah rasa dak bila kita dok tunggu nak masuk main road pastu mamat ni masuk simpang tak bagi signal pergh!! menyirap wei...
dah la aku kita tengah letih dapat plak situasi macam ni kan.

Ok ok balik cerita aku nak makan Nasi Putih Telur Bistik, lepas ja Zack bagi signal nak masuk simpang tu aku dah mula dapat rasa alam gelapan dari arah kedai yang biasa aku makan dengan Zack. Elok sampai ja tempat yang selalu Zack parking moto. Betul telahan aku.. patut la aku rasa gegalapan tutup pulak kedai ni.
Jadi aku ambik keputusan untuk makan kat tempat yang luar kebiasan maksud aku kedai lain.

 Kena pulak malam ni Arsenal Vs Newcastle ok la tu kan dapat gak hiburan masa makan, asyik tengok drama melayu anak orang kawan dengan perempuan yang ditindas pastu kawen... dah malas aku nak cerita drama melayu ni. Elok ja duduk awek datang bawak pen dengan kertas, apa hangpa ingat aku ni awek tak pandang ka? ceh tolong sikit..

Awek tu ambik order, disebabkan malam ni aku makan kat kedai luar biasa aku cancle aku punya niat nak makan teluq bistik tadi. aku tak usha langsung awek tu.. aku ingat pesan ustaz tundukkan padangan mu wahai anak muda... control sikit gelojoh tu.. bukan macho ja kena kontrol tau. Dipendenkan cerita habis makan time nak bayar, tapi game Arsenal tak habis lagi...

Aku pegi kuanter nak bayar apa yang dimakan tadi. sambil member aku nak hulurkan duit makcik kuanter ni pun ambik duit dibalas dengan baki berapa sen ntah aku tak ingat, sebab mata aku masih nak tengok game Arsenal nampak macam terdesak kena serang. Kalau kalah ni boleh aku mesej zubir wei kalah wei.... haha..

Lepas ja selesai pembayaran member aku ngan selamba cakap orang nak bagi duit pun tak semyum. senyum la mak cik kan sedekah tu...

Entah apa benda aku merepek kali hangpa nak baca silakan nak kritik silakan.. aku buat ni hanyalah sebagai catatan aku dok kat negeri orang.

""♥ Allah ♥ Rasulullah""

1 ulasan:

sherlina halim berkata...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

Untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : asianbet77@yahoo.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
asianbet77.com

Download Disini